Konyhafőnök ajánlata

Zöldborsó leves, szárnyas galuskával

900 HUF

Őszibarack krémleves, tejszínhab rózsával, pirított mandulával

800 HUF

Hámori csirkemell (camambert sajttal, és póréhagymával, töltött csirkemell ) áfonyás mandarinnal és burgonya pürével

2600 HUF

Roston sült szűzérme pirított erdei gombával párolt rizzsel és grillezett zöldségekkel

2850 HUF

Grillezett rozmaringos harcsafilé párolt zöldségekkel

2600 HUF

Harcsa Cordon (Sajttal és sonkával töltött harcsa filé) vegyes körettel.

2600 HUF

Rántott Libamáj, sült almával, vajas burgonyával

3900 HUF

Csülkös pacalpörkölt petrezselymes burgonyával

2500 HUF

Kaszás pecsenye (csíkokra vágott szűzérme, marha bélszín,csirkemell, kolbászos, lecsós raguval ), főtt, sült burgonyával

2850 HUF

Libamájjal töltött sertés szűz, aszalt szőlő mártással, röszti burgonyával

3450 HUF

Egészben sült csülök Pékné Módra, házi savanyúval

3200 HUF

Konfitált kacsacomb, hagymás tört burgonyával, vöröspárolt káposztával

3650 HUF

Rántott Husi, szűzpecsenyéből hasábburgonyával

2800 HUF

Rostlapon sült csirkemell filé, balzsamecetes friss salátával

2600 HUF